Search:

Type: Posts; User: RubixCube; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Discussioni: NEWBIE to BT4

    by RubixCube
    Replies
    2
    Views
    817

    I got the same problem. Im using a WG111v2, ive...

    I got the same problem. Im using a WG111v2, ive tried BT3 and BT4b and BT4preRelease... Nothing. I've watched video after video, and post after post... Im using VMware 6.5.2 build-156735, WG111v2....
  2. Discussioni: Hello All.

    by RubixCube
    Replies
    1
    Views
    411

    Hello All.

    Im new to the party.

    Im here to learn a bit about PenTesting (work related) and discover the powers of Linux/Unix.

    Im a born again Mac user, but primarily use a WinBox...(Gamer).

    I work in...
  3. Replies
    14
    Views
    18,148

    finally a strait forward answer to a question ive...

    finally a strait forward answer to a question ive been asking. This might be a big help.
  4. Replies
    0
    Views
    1,068

    D-Link DWA-522 & MOBO NIC not showing

    something isnt right.

    1) Im using VMware, and it doesnt recognize my DWA-522..so i used my NVIDIA gigabit MOBO nic.

    1a) i used option 2 KDE or whatever (startx)

    2) Still nothing after...
  5. Replies
    5
    Views
    2,088

    NetworkCard Not recognized - D-Link -DWA-522

    something isnt right.

    1) Im using VMware, and it doesnt recognize my DWA-522..so i used my NVIDIA gigabit MOBO nic.

    1a) i used option 2 KDE or whatever (startx)

    2) Still nothing after...
Results 1 to 5 of 5