Search:

Type: Posts; User: gambitz; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Re: howto - rtl8187 backtrack r1 monitor mode - Unknown error 132

    Doesnt work for me. I have the same config as you. BT4-R1 on Vmware 7.1.2 with Alfa AWUS036H via USB. I even tried rebooting, etc. I tried this few times with no luck.

    I also tried OP's solution...
  2. Replies
    5
    Views
    6,797

    Re: Metasploit Not updating

    Running latest BT in VM.
    in /pentest/exploits/framework3

    I tried the svn --force delete test/lib/regexr.rb.ut

    then re-ran msfupdate

    Got another error that regexr.rb is unversioned.
    ...
  3. Replies
    17
    Views
    6,362

    Re: problem with openvas after upgrade

    It seems that I can only connect to scope not the global setting.

    I think that only connecting to scope is fine and it works.

    But I want the global setting to be updated. How can I do that if...
  4. Replies
    17
    Views
    6,362

    Re: problem with openvas after upgrade

    Hello all. I have the same problem as the OP. I followed ArchAngel-amael's how-to video to use OpenVAs. on BT4 R1 final.

    The only difference between his video and this version is that I have to...
  5. Replies
    3
    Views
    1,378

    Re: Neophyte. What to do after installation...

    I came here hoping to learn how to update backtrack.
  6. Replies
    4
    Views
    4,876

    Re: Please help me install intel 5300 agn

    LOL - I've learned a quite few things when reading through the forums and such.

    1. Wifi doesnt work on VMware unless it's a USB device. ...
  7. Replies
    4
    Views
    4,876

    Re: Please help me install intel 5300 agn

    I have the same wifi card so I would like to know this as well. Thanks. Also if the OP could provide instructions on how to install the drivers that would be great.
    Thanks.

    Edit: Question: Why...
Results 1 to 7 of 7