Search:

Type: Posts; User: krrunch; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Re: nmap 5.51 inside MSF 3.8.0 on BT5 Gnome 64bit VM not working

    +1 Stunning :)

    FYI: This was working fine in a VM under win7 32 bit, once I moved it to a 64 bit win7 platform, this is when the error occurred.
  2. Re: metasploit db_driver issues (or have i totally lost it?)

    I created a workaround script, its not pretty but it works, I've stuck comments in too, hope it helps someone!

    This is pieced together from all the other bits and pieces I've read so credit to...
  3. Re: metasploit db_driver issues (or have i totally lost it?)

    Hi fnord0,

    thanks for the reply. I read that thread as well but it didn't seem relevant to me as the instructions in the thread deal with installing the database server and connecting to it -...
  4. Re: metasploit db_driver issues (or have i totally lost it?)

    Nice one GD, thanks for the reply, that'll be the way forward then :)

    I considered doing this but thought there must be something wrong with my install as otherwise everyone would have had the...
  5. metasploit db_driver issues (or have i totally lost it?)

    Hi people,

    I'm having issues getting metasploit to work and the fact that noone else has written about this makes me think I'm about to make a fool of myself(!) but .. if anyone could shed some...
  6. Replies
    2
    Views
    1,513

    Ettercap filter problem replacing HTTP tags

    Hi all,

    I'm working with ettercap at the moment but having an issue with injecting html.

    Replacing works fine as long as you keep the content length the same but if for example I wanted to...
Results 1 to 6 of 6