Search:

Type: Posts; User: imported_davehardy20; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. I just applied the latest batch of updates, as...

    I just applied the latest batch of updates, as the twitter post announced.

    Everything went well apart from the Postgresql upgrade, the following error was given.

    Setting up postgresql-8.3...
  2. Qwality training have been reading all morning. ...

    Qwality training have been reading all morning.

    Cant wait for the videos and PDF version, I for 1 will be buying this.
  3. Replies
    2
    Views
    5,106

    Been checking out the new Social Engineering...

    Been checking out the new Social Engineering site, just gotta say its excellent and contains just the most wicked new tool, SET.

    Have tried it successfully to send emails to people @ work who fell...
  4. I followed the above instructions and got my...

    I followed the above instructions and got my Huawei Technologies Co., Ltd. E220 HSDPA Modem / E270 HSDPA/HSUPA Modem working in about 5 mins.

    I did wvdialconf

    and copied in the code into the...
  5. Replies
    13
    Views
    3,668

    I've only had my EEEPC 1000HE 1 month and mine...

    I've only had my EEEPC 1000HE 1 month and mine has the Atheros wifi card in it. How old is yours?
  6. Replies
    13
    Views
    3,668

    I have one of these netbooks and I can give it...

    I have one of these netbooks and I can give it nothing but high praise.

    I have BT4 Pre-Final installed on the HDD and it works great, no issues, mousepad works great, well everything is just fab
    ...
  7. Replies
    3
    Views
    2,811

    Asus 1000 HE Works Great

    Install Pre final yesterday and have followed the hints and tips in these forums and it just works great wifi sound webcam touchpad now seems to be fine, were as before it worked intermittently.
    ...
  8. I've had issues with the touchpad lately,...

    I've had issues with the touchpad lately, sometimes it works fine and other times it can take like 3 reboots for it to be working/detected.

    I've tried several ways to fix it.

    1. Added settings...
Results 1 to 8 of 8