Search:

Type: Posts; User: lumberg; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    1,872

    BT4 R1 Install Problems

    Ive Just downloaded the new R1 release and have burnt it to dvd and USB Stick but when i got to boot i only get the grub menu and cant get any further anyone else having this problem ?
  2. Discussioni: Wi-cd Issues

    by lumberg
    Replies
    0
    Views
    964

    Wi-cd Issues

    Hi All Loving BT4 having a problem with wicd i can get everything to start fine networking wicd client etc but when i try to connect to a wireless network it keeps saying there is none when it works...
  3. Replies
    1
    Views
    1,084

    I Had Sort Of The Same problems with my compaq i...

    I Had Sort Of The Same problems with my compaq i just edited the startup line at the end eg. autoexec=xconf; kdm. acpi=off add that to you boot line and it should start up no problems
  4. Discussioni: MadWifi Drivers

    by lumberg
    Replies
    5
    Views
    2,403

    Ran Everything Listed no errors seemed to go well...

    Ran Everything Listed no errors seemed to go well rebooted still no devices showing up under ifconfig or iwconfig any other ideas ?
  5. Discussioni: MadWifi Drivers

    by lumberg
    Replies
    5
    Views
    2,403

    MadWifi Drivers

    Hi Guys Just Updated My Madwfifi Drivers To the letest ones 0.9.4 And now i have no wireless extensions showing up everything was working fine till i updated the card is a Athereos AR5006EG updated...
  6. Replies
    3
    Views
    1,678

    Just Throwing My 2 Cents

    I had Some trouble with backtrack hanging on startup i edited the start line with acpi=off .
    APPEND vga=0x317 changes=/dev/sda2 initrd=/boot/initrd.gz ramdisk_size=6666 root=/dev/ram0 rw...
  7. Replies
    20
    Views
    14,084

    Links dont Work

    [QUOTE=wick86;100752]here is a working link for graphviiz


    These Links Are Not Work Graphiz And Scapy are Not Working
  8. Discussioni: ALSA Sound Problems

    by lumberg
    Replies
    0
    Views
    740

    ALSA Sound Problems

    Hey Guys Great Work On BT3 loving it
    Im having a few troubles with ALSA I have the hda-intel soundcard i had sound that was sort of jumping and lagging so i downloaded the latest ALSA Drivers...
  9. Replies
    11
    Views
    2,468

    getting the wireless to work??

    im trying to get the intel 3945 wireless working under bt3 usb version ive got it saving the changes and everything but stuck on gettintg the wireless to work but no luck ive done some searches on...
Results 1 to 9 of 9