Search:

Type: Posts; User: GelflingEH; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    1,082

    resolved: Rdesktop does not work

    Found my problem:

    The docking station was a bit loose. The network connecction was lost.
    enabeled eth0 and did a dhcp renew. everything works fine now.
  2. Replies
    3
    Views
    1,082

    Rdesktop does not work

    Hello there,

    I have a weird problem: when I trie to make a remote desktop connection, my command dissapears and nothing happens.

    This is the command: rdesktop -n COMPUTERNAME -g 1280x1024
    ...
  3. Replies
    2
    Views
    1,657

    You are right, I do not have the kernel sources....

    You are right, I do not have the kernel sources. I assumed I did not need them.
    It is a hard drive install, 1 swap and 1 ext3 partition. In lilo the dev is set to read-write.

    I will search your...
  4. Replies
    2
    Views
    1,657

    Installing ati drivers in BT3 beta

    I'm trying to install the new ati drivers in BT3 beta.
    I just downloaded them and executed them.
    Now here's the problem:

    bt ATI # ./ati-driver-installer-8-01-x86.x86_64.run
    Created directory...
  5. Replies
    6
    Views
    3,076

    Thanks, I'll try to install java 1.4 and try...

    Thanks, I'll try to install java 1.4 and try again.
  6. Replies
    6
    Views
    3,076

    I can run it in firefox (windows). As I google...

    I can run it in firefox (windows).
    As I google it, it should work on linux. Is there a way to test a webstart application?
  7. Replies
    6
    Views
    3,076

    I think I did. In windows it was enough to change...

    I think I did. In windows it was enough to change to default settings and add the certificate. Don't know what to try next. I'm out of options.
  8. Replies
    6
    Views
    3,076

    Troubles opening Java Webstart applications

    Hi guru's,

    I have some trouble with java webstart applications. I'm trying to run Cisco ASDM 6.0.
    I have Java JRE 1.5.0_14 and JRE 1.6.0_03 installed. I also installed javaws and bounded it to...
  9. Replies
    12
    Views
    4,073

    Lilo does need a BMP image. It is not to be...

    Lilo does need a BMP image.
    It is not to be found in your /etc/.... folder.
    Just look in the root into the /boot/ folder.
    my guess is that you can copy/paste the line if you preformed a full BTF...
  10. Replies
    12
    Views
    4,073

    Now for the ones who don't know where to look,...

    Now for the ones who don't know where to look, here is my lilo.conf.
    I'm not gonna reply on the pm's seperately.

    I did a fresh install of xp.
    On another partition i installed a full btf....
  11. Replies
    12
    Views
    4,073

    Yes! it did the trick for me! I manually edited...

    Yes! it did the trick for me! I manually edited the original lilo.conf of BT2final. Preformed a "lilo -v" and my windows XP in shown below BT! Just what I wanted. I'm just feeling like a kid who got...
  12. Replies
    12
    Views
    4,073

    Thanks for the quick reply, i will check it out...

    Thanks for the quick reply, i will check it out immediately. Just looked very different from the red lilo box. Also I couldn't see the bt in the lilo.conf. A bit confusing. I'll let you know.
  13. Replies
    12
    Views
    4,073

    Backtrack 2 final bootloader question.

    Please help me out here.

    I have installed BT2 final on a laptop with windows XP on hda1.
    I managed to get them in dual boot mode with lilo without any problem.
    Now this is my question:

    After...
Results 1 to 13 of 13