Search:

Type: Posts; User: MASTERofMINDS; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    7
    Views
    3,280

    Re: Resolution,again

    I also had the same empty xorg.conf file.
    Now you have to edit it according to your log file in /var/log/Xorg.0.log as I have done in my case...

    You might want to refer to the link I provided...
  2. Discussioni: Trouble Booting

    by MASTERofMINDS
    Replies
    1
    Views
    1,377

    Re: Trouble Booting

    I think your copy of BT might be corrupted.
    Have you checked MD5 with yours one?

    And there might be problem with burning app itself. You might have made 'Data Session' while burning instead of...
  3. Replies
    2
    Views
    1,467

    Re: Problem with opening the interface in Bt4

    You might want to check my post here.

    http://www.backtrack-linux.org/forums/beginners-forum/853-resolution-again.html#post2979

    This may help you.
  4. Replies
    7
    Views
    3,280

    Re: Resolution,again

    I'm not a pro in solving problems but I managed to solve quite a bit resolution and sound related problems in BT4 for myself ;)

    So here's what you can do.

    Step 1: Check whether Drivers are...
  5. Replies
    5
    Views
    1,474

    Re: Sound Problem After Installing to HDD

    Today I discovered a strange thing.

    When I was using GUI there was no sound and mic was also not working.

    The output for aplay -l was no soundcards.....


    Then keeping GUI as it is I went...
  6. Replies
    6
    Views
    33,989

    Re: how to install programms on backtrack

    Installing software from source in Linux

    If it's .deb file then you might try


    dpkg -i <your-app-name.deb>

    But the app should satisfy all the dependencies...
  7. Replies
    5
    Views
    1,474

    Re: Sound Problem After Installing to HDD

    Nopes ! ;)

    I did searchedand I was able to solve that issue for myself using kill -9 `pidof artsd` when I was using BT4 in VMWare. But my problem is not with artsd.

    My problem is, sound...
  8. Replies
    5
    Views
    1,474

    Sound Problem After Installing to HDD

    Hi guys!

    I was previously using BT4 on VMWare 7. It was working fine.

    Then I used Live CD and booted. It too worked fine and all sound, network drivers worked all fine.

    So I installed it to...
  9. Sticky: Re: If you are new to Back Track or Linux read this thread.

    46.Linux: Tutorials, Howto's and FAQs, Shell Scripts

    47.Linux newbie help... in plain English!
  10. Replies
    2
    Views
    1,955

    Re: Help : Flickering Screen

    Thanx xX_Spiidey_Xx

    This link helped me a lot : Howto: change resolution/refresh rate in Xorg

    So here's my solution for flickering screen:

    1.First I looked at my Xorg's log file to check...
  11. Replies
    2
    Views
    1,955

    Help : Flickering Screen

    Hello Friends!

    I was using BT4 in VMWare 7. It was working very fine.
    But when I thought of installing BT4 on HDD I was unable to get into GUI mode.

    I tried booting with all the options ,...
  12. Replies
    4
    Views
    11,125

    Help Creating Dial-Up, PPPoE Connection

    Hi there!

    I tried googling for this but I'm unable to get working answer.

    I'm using BT4 VM image and I'm unable to create Dial-Up connection.

    To connect to the internet I follow these steps...
Results 1 to 12 of 12