Search:

Type: Posts; User: cane1832; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Discussioni: BT5 Alfa AWUS036NH

    by cane1832
    Replies
    110
    Views
    99,772

    Re: BT5 Alfa AWUS036NH

    I am seeing the same results. Thank you
  2. Discussioni: BT5 Alfa AWUS036NH

    by cane1832
    Replies
    110
    Views
    99,772

    Re: BT5 Alfa AWUS036NH

    I concur, seeing mixed results though. From reboot to reboot I sometimes see networks but most of the time not at all. Im using virtualbox and have installed the virtualbox extensions. Anyone think...
  3. Replies
    11
    Views
    2,976

    ok id like to give that a chance but what i don't...

    ok id like to give that a chance but what i don't know is where the mbr is located. my drive layout is as fallows

    Here is my fdisk -l
    Disk /dev/sda: 200.0 GB, 200049647616 bytes
    255 heads, 63...
  4. Replies
    11
    Views
    2,976

    Well i mounted the /boot and then it worked...

    Well i mounted the /boot and then it worked running the lilo -v
    but still getting the black screen with the letter L and 9999's repeating

    Huge whole in the wall now * Head Hurts*

    thanks for...
  5. Replies
    11
    Views
    2,976

    So im pretty sure i didn't chroot into is but i...

    So im pretty sure i didn't chroot into is but i rebooted and boot from the cd.
    So i ran
    mount -o bind /dev/ /mnt/sda4/dev
    chroot /mnt/sda4 /bin/bash
    nano /etc/lilo.conf ( made sure everything...
  6. Replies
    11
    Views
    2,976

    Ok some weird stuff is going on so now i tried to...

    Ok some weird stuff is going on so now i tried to reboot the computer and i put the live cd in and lilo came up so i boot into bactrack with the harddisk. From there i add the table = /dev/sda in the...
  7. Replies
    11
    Views
    2,976

    there is nothing on the screen other that the...

    there is nothing on the screen other that the letter "L" and then over time it fallows with ( 9A 99 99 99 99 99 99 ) over and over. And as far as my lilo config it is default to what file is exept...
  8. Replies
    11
    Views
    2,976

    Re: Dual Boot lilo won't boot after first boot

    Also if i mount /dev/sda2 /boot
    and then cd /boot
    then ls -a
    the kernel isn't there.
    Don't know if that means anything but i thought i would add that

    Thank you for your time
  9. Replies
    11
    Views
    2,976

    Ok hopefully this isn't annoying to anyone but...

    Ok hopefully this isn't annoying to anyone but this is annoying me to where i will post. So i have fallowed the steps to install BT3 with Vista previously installed. I install successfully and can...
Results 1 to 9 of 9