Search:

Type: Posts; User: dominatus; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    11
    Views
    14,443

    On top of banks (WellsFargo tested here) being...

    On top of banks (WellsFargo tested here) being secure, there is another "problem" with sslstrip. It should be using a favicon to put a fake "lock" symbol, ala SSL. However, the favicon is not on...
  2. Just curious, you guys who aren't having problems...

    Just curious, you guys who aren't having problems with transfer speeds on the Fake AP, are you using an Alfa card? Just trying to figure out if this is a wireless card problem, as it obviously isn't...
  3. Has anyone gotten their interface to transfer...

    Has anyone gotten their interface to transfer packets faster? For example: not taking 5 minutes to load Yahoo.
  4. Make sure the "tun" module is loaded, lsmod |...

    Make sure the "tun" module is loaded, lsmod | grep tun.
    It should be called with "modprobe tun" in the script, try doing it yourself on the command line and see what happens.
  5. Okay, got the Windows XP SP 2 victim to download...

    Okay, got the Windows XP SP 2 victim to download a wkv.exe variant and execute it, although the data transmission rates are so SLOW, took seriously 10-15 minutes just for it to upload and execute.
    ...
  6. Been trying to get this working. Have so far...

    Been trying to get this working. Have so far gotten a Windows XP SP2 victim to connect, however, been having dhcpd-issuance problems. Another victim box, Windows Vista SP1, cannot connect to the...
  7. Replies
    7
    Views
    6,846

    Yes, I am getting this error as well. And yes,...

    Yes, I am getting this error as well. And yes, all routing options are enabled. Been searching google and these forums and this problem has never publicly been fixed. Why is this happening to us?
  8. This isn't very realistic in a penetration...

    This isn't very realistic in a penetration testing scenario.
  9. This isn't very practical, though.

    This isn't very practical, though.
  10. Karmetasploit HTTP redirect Not Working (Ports 445 and 139 Blocked!?)

    Hello everyone. I've gotten everything for karmetasploit set up, running on a Ubiquiti Atheros card. Everything is working fine except for port 80 redirecting (yes, /proc/sys/net/ipv4/ipv4_forward...
  11. Replies
    0
    Views
    758

    BT3 Xterm Not Working

    Everything seems to be working fine on BT3 except for Xterm, which errors saying "Warning: Cannot convert string "nil2" to type FontStruct
    apps file failure"

    I can't do anything without a...
Results 1 to 11 of 11