PDA

View Full Version : SET_website_attack_vector-outside-lan



zimmaro
03-31-2012, 10:53 AM
hy, guys
in this "" "basic-video" "(if you can call it) :)
I tried the "function" website_attack_vector (SET-tool) outside my lan-network ........... nothing new .....

if you want to watch:
https://vimeo.com/39533775

PS (sorry but the video is a bit jerky & maybe you understand little but i'm clumsy :)
bye
zimmaro the g0at-brain

Rapt0r
04-09-2012, 06:15 AM
I forwarded the ports , My Ip to Backtrack but does not function ? Any suggestions ? When i send my ip the victim don't get the cloned website but AUTH to access my router :D ?

zimmaro
04-09-2012, 07:31 AM
I forwarded the ports , My Ip to Backtrack but does not function ? Any suggestions ? When i send my ip the victim don't get the cloned website but AUTH to access my router :D ?
hi :)
make sure you have done everything right!
in the video I use BT5-r2 VM (internal ip 192.168.1.122 for / multi / handler & EXternal 79.xx.xxx.xx for reverse connection of SET)
I forwardato 4444 port (default listener of the reverse_tcp / meterpreter)
80 (for webserver) 443 (for payload generated with SET).
set_config autodetect = OFF ip address
ON = apache server
watch the video slow!
in / var / www / addition to the payload must find "the whole Vebsite-clone "" EXPORTED by directory "" program_junk of SET ""
I hope I was clear and you can be of help!
I being a little g0at I have difficulty expressing myself correctly!!:)
bye

magdy889
04-18-2012, 06:38 PM
not working i do every think like you and quality is to bad use Camista7

zimmaro
04-19-2012, 03:21 PM
not working i do every think like you and quality is to bad use Camista7

I feel sorry for you!
in my bt works great!
a question:
if my old / poor hardware trouble you run camtasia V5!
say that the major version (+ full + full, + latest, etc.)
works??? .....
in my ignorance is worse! .......... and then I had already tried and did not move the PC!!

Domo22
06-03-2012, 06:02 AM
OMG... Tnx for video! :cool:

jnpa123
06-03-2012, 08:49 PM
I forwarded the ports , My Ip to Backtrack but does not function ? Any suggestions ? When i send my ip the victim don't get the cloned website but AUTH to access my router :D ?

Your router has remote management enabled, that service runs on port 80 by default...disable the service or change the port its running on (if you dont actually need this service you should disable it) another option is to run your webserver on another port.

mohammed9963
07-06-2012, 02:37 PM
hy, guys
in this "" "basic-video" "(if you can call it) :)
I tried the "function" website_attack_vector (SET-tool) outside my lan-network ........... nothing new .....

if you want to watch:
https://vimeo.com/39533775

PS (sorry but the video is a bit jerky & maybe you understand little but i'm clumsy :)
bye
zimmaro the g0at-brain
hay umm i nd sum help i was gunna say if u cn show me how to do it on team viewer please???

Bl4cks4b3r
07-06-2012, 04:15 PM
There are a few reasons it might not be working, lets make a simple checklist to knock them off one at a time:

1) Is your Firewall on as suggested above?
2) Are you running BT from your HD or VM? If its from VM you will need to make sure you have rules in your firewall on WINDOWS to allow connections coming in.
3) Are you trying to direct people to your LAN ip or your external/global IP? (Should be global)
4) Are you running anything that would be using the ports you are trying to use: Skype, any gaming clients, or possibly an AV/Malware that is blocking the connection?
5) Are you testing it from inside your own network, to make sure it works before you go off lan (some people try this and it will not work since its looking for LAN IP on LAN [obviously]).

Rapt0r
11-27-2012, 06:55 PM
Thank for suggestion , i will try :D

Lancha
12-16-2012, 02:00 PM
in set configuration is eth0 but i using wlan0 i have to change to wlan0 right??
my set say warming database support disable
i think i have restall my backtrack again