PDA

View Full Version : Aireplay not working



Kuroneku
11-23-2008, 01:28 AM
I finally did it with the WEP cracking! Thanks to this beautiful Forum =)


So now another question, how can I find out where someones router is exactly? Is there any Software which can show me that exactly?

Farnell
11-23-2008, 04:34 AM
First of all. Just typing aireplay won't help. aireplay-ng on the other hand.
My airepaly for getting arp's would be something like aireplay-ng -3 -b <mymac> -a <APmac> <the interface you set to monitor>

ex, aireplay-ng -3 -b 13:24:35:46:47:34 -a 34:35:36:37:38:39 ath0

imported_=Tron=
11-23-2008, 06:30 AM
.And please tell me what i have to enter for INTERFACE, because i tried everything out, but its not working.

Thank you.Use the command iwconfig to list all recognized wireless interfaces on your computer. The interface will be something along the lines of eth1, wlan0, wifi0 or ath0 depending on the card you are using.